avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema mea sta asa: matusa mea a cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema mea sta asa: matusa mea a cumparat un apartament casatorita ...

Problema mea sta asa: matusa mea a cumparat un apartament casatorita fiind si fara copii.In 1975 a decedat dar nu a facut sotul succesiune dupa ea.In 2021 a decedat si sotul.Nu s a facut succesiune nici dupa el.Eu ca nepoata a defunctei pot face succesiunea pentru apartament?si cine mosteneste daca nu au avut copii
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:15, 3 August 2022
Pe mătușa (cota ei de 1/2 din apartament) o mostenesc soțul 1/2 și dvs (1/2), dacă sunteți singura nepoata și mătușa nu a mai avut la momentul decesului alti frati/surori în viața.

Pe soțul mătușii (cota lui de 3/4 din apartament) îl mostenesc rudele lui.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Îngrijesc o mătușa, soră a mamei mele, care nu are copii ... Harvey Harvey Bună ziua, Va prezint următoarea situație. Îngrijesc o mătușa, soră a mamei mele, care nu are copii. Pentru ca am grija de ea, mi-a făcut un act de ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)