avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi - Mama a divortat, dupa care a trait cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi - Mama a divortat, dupa care a trait cu un alt barbat care de la ...

Mama a divortat, dupa care a trait cu un alt barbat care de la 10 ani m-a crescut ca un tata. Acest barbat (tata adoptiv) a murit. Parintii ei au fost bogati si din acest motiv a beneficiat de drepturi potrivit Legii 118/1990. Nu s-a casatorit cu mama, doar au trait impreuna 33 de ani. Eu, ca fiu vitreg, beneficiez de drepturi potrivit legii de mai sus ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 15:55, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
De pe urma acestuia, dumneavoastra nu beneficiati de nimic deoarece nu sunteti ruda cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar ... FabianOnel FabianOnel Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar mama a murit după 6 ani de la căsătorie, eu și fratele meu, avem dreptul la averea lăsată de ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)