avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut Vin si eu cu o întrebare Sunt cercetat penal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut Vin si eu cu o întrebare Sunt cercetat penal după un ...

Salut
Vin si eu cu o întrebare
Sunt cercetat penal după un accident rutier in care a decedat o persoana, expertiza ma scos nevinovat , acuma a ajuns dosarul la judecătorie și am făcut cerere pentru prelungirea dovezii de circulație și nu mi-o acceptat judecătorul pe motivul ca nu m-am prezentat cu cererea înainte să-mi expire dreptul de circulare , eu n-am putut ajunge deoarece nu am fost in țară și nu am știut de aceasta procedura , ce pot sa fac eu acuma sa îmi pot obține dreptul de circulație pe durata procesului ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:47, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Codul rutier nu mai prevede sintagma abuziva cu "reducerea vitezei pina la limita evitarii oricarui pericol".
~ Conținut șters la cerere ~
Sintagma s-a modificat de ani buni in 30 km/h maxim in localitate si 50 km/h maxim in afara. Art. 123 din regulamentul de aplicare a codului rutier. Teste gresite.:) Cautati-le pe alea actuale.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2022
latka, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Prioritate de dreapta Focus1 Focus1 Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)
Amenda accident singurul implicat Vergil87 Vergil87 Buna ziua, Recent, pe la 4 dimineata am derapat si alunecat cu masina intr-o rapa adanca de 25-30m. Nu am patit nimic din fericire dar masina dauna 70%. ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna ( pieton pe trecere) Batrinu Ionut Batrinu Ionut Tatal meu a avut un accident de circulatie acum o luna de zile fiind lovit de o masina pe tercerea de pietoni. A coborat din microbuz ce era stationat dupa ... (vezi toată discuția)