avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... buna ziua ! cum inscriem in fisele SSM, dar mai ales ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

buna ziua ! cum inscriem in fisele SSM, dar mai ales in cele ...

buna ziua !
cum inscriem in fisele SSM, dar mai ales in cele de SU, instruirea, respectiv instructajul introductiv general si la locul de munca pentru contractele part time?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:37, 5 August 2022
Art. 80^1- Durata instruirii lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă, pentru fiecare dintre cele 3 faze prevăzute la art. 77 și pentru instruirea periodică efectuată suplimentar celei programate prevăzută la art. 98, nu va fi mai mică de 1 oră și se stabilește prin programul de instruire-testare elaborat la nivelul întreprinderii și/sau unității potrivit prevederilor art. 15 alin. (1) pct. 8, datat și aprobat de către angajator.
Indiferent de tipul de contract se respecta prevederile HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, art.74-100, respectiv prevederile Ordin MAI nr. 712/ 2005 Vedeti aici: [ link extern ]
Detalii despre instruirea psi-su gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Instruiri ssm si su floriontehnic floriontehnic cum inscriu pe cele doua fise (ssm si su), datele de instruire, introductiv-generala si la locul de munca? ex.: -instruirea ssm la angajare= 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la incadrarea unui lucrator care va presta 4 ore ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, La incadrarea unui lucrator care v-a presta 4 ore /zi, instruirea introductiv generala SSM si SU, va fi de 4 ore maxim, si la locul de munca tot 4 ... (vezi toată discuția)