avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... De ce hipermarcheturile mari nu fac parte din lista de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

De ce hipermarcheturile mari nu fac parte din lista de comercianti ...

De ce hipermarcheturile mari nu fac parte din lista de comercianti ce comercializează alimente pe care le putem cumpăra cu aceste carduri sociale de 250 lei ? De ce ni se impun anumiți comercianti care profita de aceasta oportunitate pentru ei și ridica preturile la toate alimentele de baza ? Cui ma pot adresa cu cererea sau sesizarea de includere a hipermarcheturilor precum Kaufland, Carrefour, Lidl pe lista aceasta de comercianti ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:27, 5 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca acei comercianti sa fie inclusi pe lista celor care accepta plata cu cardurile sociale , trebuie ca acestia sa vrea . Si - se pare - nu vor , si nici nu-i poate sili nimeni . Comerciantii care au dorit sa participe la acest program au trebuit sa incheie contracte cu emitatorii acelor carduri . Daca nu au incheiat astfel de contracte , desigur , nu pot accepta plata facuta astfel . Daca ai nostri guvernanti ar fi alocat nu mai mult de 5 minute in care sa gandeasca ce implicatii sunt , nu ma indoiesc ca ar fi ajuns la concluzia ca cel mai simplu , practic si usor de folosit ar fi fost emiterea unor tichete de valoare ( asa cum sunt bonurile de masa ) , mecanism verificat , rasverificat si cunoscut de oameni . Dar ... e greu cu ganditul ... e si cald ... PS. Citesc chiar azi ca firma Kaufland primeste cardurile emise de Sodexo si de UP România .
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea tichetelor de masa Patience Patience Este corect introducerea CCM la nivelul unitatii conditii de acordare a tichetelor de masa de genul: - se acorda anumitor categorii de salariati (anumite ... (vezi toată discuția)
Este permis? ema19 ema19 Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)
Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)