avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din ...

Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din anul 1979 pană in anul 1984...cum poate lua adeverință pt casa de pensii dat fiind că la acea adreă nu mai există sediu..si nu am găsit nici o altă adresă sau nr de tl valabil
Cel mai recent răspuns: fmarinela , utilizator 14:23, 1 Februarie 2024
Despre ce uzine chimice este vorba, din ce locatie ?
Întrebați la Arhivele Nationale.
Uzinele chimice romane,bucuresti
Am intrebat..se pare că firma nu apare nici radiată nici falimentată..deci e incă activă..dar nu sm găsit-o la adresa știută..
Incercati aici: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector ... Gabrielanico8@gmail.com Gabrielanico8@gmail.com Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector 5 București, din 1983-1996..Uzina sa desființat, și nu găsesc arhiva lor..din suflet va rog ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator ana_maria1 ana_maria1 Buna ziua! Se poate scoate din Bucuresti ,certificat constatator pentru un pfa platitor de tva din constanta?Sau daca se poate scoate din alta parte?Am ... (vezi toată discuția)