avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, Acum 2 ani am cumparat pe firma o ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, Acum 2 ani am cumparat pe firma o garsoniera la parter ...

Buna ziua,
Acum 2 ani am cumparat pe firma o garsoniera la parterul unui bloc pe care am declarat o la Taxe si Impozite Locale ca si cladire nerezidentiala si platesc impozitul aferent.
In urma cu 3 luni am inchiriat garsoniera unei societati in vederea desfasurarii unei activitati de tratamente de intretinere corporala (si-a declarat punct de lucru). In urma unor controale ale institutiilor statului i-au comunicat ca nu isi poate desfasura activitatea in mod legal intrucat spatiul nu este incadrat ca spatiu comercial motiv pentru care mi-au solicit mie ca si proprietar schimbarea destinatiei imobilului. Cum pot face lucrul acesta?
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
Andreea9001, utilizator
Buna ziua,

Aici veți găsi informații:

[ link extern ] /

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ... shoricica shoricica Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata? (vezi toată discuția)
Declarare spațiu mixt. Michi85 Michi85 Bună seara. Am o clădireP+D. 120mp demisol si 120mp parter.spatiul demisol nu a fost niciodată inchiriat. A fost folosit ca magazie de depozitare pentru ... (vezi toată discuția)