avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! În 2012(nu mai știu exact), am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! În 2012(nu mai știu exact), am fost prinsa la furat, ...

Bună ziua! În 2012(nu mai știu exact), am fost prinsa la furat, din magazinul MM din zona Basel. Prima data am fost eliberata a 2 a zi,apoi la puțin timp prinsa iar la furat și am stat 3 zile. În perioada aceea mi sa dat o amenda penala și interdicție în Elveția. Menționez ca o perioada buna de timp îmi vene prin posta aici în tara amenzile de acolo Cum pot afla dacă mai am probleme în Elveția? Cum pot lua legătura cu un avocat sau ceva.... Dacă pot suna sa ma interesez undeva și unde!?

Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
ancaflorianadamianov, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:33, 8 August 2022
Solicitati un certificat de cazier judiciar si vedeti daca aveti inscrise fapte in cazier. Eventual in functie de locul savarsirii faptei puteti sa verificati in baza de date a portalului instantelor de judecata la instanta din localitatea respectiva daca exista un dosar pe numele dv dar foarte probabil sa nu mai fie probleme avand in vedere ca au trecut deja 10 ani de atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept/reabilitarea judecatoreasca Diana.28_17 Diana.28_17 Buna ziua, Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in anul 2011, iar timp de 6 ani de probatiune, ultima intrevedere cu ofiterul de probatiune fiind in iulie ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)