avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz lucrare dentara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz lucrare dentara

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Am fost la dentist si mi a realizat o lucrare dentara,mai precis o coroana metalo ceramica pe 6 dinti.Problema este ca tehnicianul nu a tinut cont de parerea mea ca dintii sunt foarte lungi,stiu ca o sa mi spuneti ca nu trebuia sa accept de la bun inceput lucrarea,greseala mea este ca am acceptat lucrarea dar doar provizoriu desi dentistul tot insista sa cimenteze definitiv.Mi s a spus ca in cateva zile se va decimenta fiind provizorie dar nu s a decimentat nici dupa 3 saptamani.Acuma eu ce pot face,sa merg la alt stomatolog, dar lucrarea,coroana care o am momentan nu am platit o,mi o poate cere inapoi,ma poate da in judecata,va rog sa ma ajutati ce pot sa fac,va multumesc!!
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
Mirela234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:57, 8 August 2022
Pai dati-o inapoi daca tot e lunga.
Pana sa v-o puna privizoriu, v-au luat mulaj s-au făcut 2-3 probe, nu v-ati dat seama niciunul ca e lunga?
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc pt raspuns! As vrea sa o duc inapoi pt ca asta a fost intentia mea cand l am rugat pe dentist sa o lase provizorie dar lucrarea inca se tine.Doctorul clar ca a vazut,l a fel si tehnicianul si tot insistau ca totul e bine si sa o cimenteze definitiv.Doctorul mi a spus ca sunt singura pacienta care cere ca o lucrare sa fie provizorie.Acuma ma intreb daca lucrarea era platita pe cine ar mai fi interesat cum ma simt eu,am simtit ca asta s a si vrut,sa cimenteze definitiv si sa ia banii,acuma daca nu le duc lucrarea ce se poate intampla?


Mirela234 a scris:

,acuma daca nu le duc lucrarea ce se poate intampla?

Or sa va oblige sa o platiti,logic.Probabil prin executor sau instanta.Este o munca prestata si orice serviciu se plateste.Dvs.ati beneficiat de serviciile dumnealor,deci trebuie sa platiti.
Mai bine o duceti inapoi si scapati de griji
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș dori o evaluare la o facultate de profil pentru o lucrare dentară executată defectuos. vor ei să-mi asculte problema, și dacă da, când și unde s-ar face evaluarea? paula264 paula264 Am facut 4 coroane dentare. Culoarea este alba posibil B fata de D2 culoarea incisivilor. Coroanele de sus stau pe stalpi doar daca ii tii cu mana cand iei ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Conflict cu medic stomatolog nelush nelush In Martie 2007 am inceput anumite lucrari stomatologice, printre care si efectuarea unei proteze dentare. Am achitat 1500 ron impartiti dupa fiecare sedinta de ... (vezi toată discuția)