Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Am fost la dentist si mi a realizat o lucrare dentara,mai precis o coroana metalo ceramica pe 6 dinti.Problema este ca tehnicianul nu a tinut cont de parerea mea ca dintii sunt foarte lungi,stiu ca o sa mi spuneti ca nu trebuia sa accept de la bun inceput lucrarea,greseala mea este ca am acceptat lucrarea dar doar provizoriu desi dentistul tot insista sa cimenteze definitiv.Mi s a spus ca in cateva zile se va decimenta fiind provizorie dar nu s a decimentat nici dupa 3 saptamani.Acuma eu ce pot face,sa merg la alt stomatolog, dar lucrarea,coroana care o am momentan nu am platit o,mi o poate cere inapoi,ma poate da in judecata,va rog sa ma ajutati ce pot sa fac,va multumesc!!
Multumesc pt raspuns! As vrea sa o duc inapoi pt ca asta a fost intentia mea cand l am rugat pe dentist sa o lase provizorie dar lucrarea inca se tine.Doctorul clar ca a vazut,l a fel si tehnicianul si tot insistau ca totul e bine si sa o cimenteze definitiv.Doctorul mi a spus ca sunt singura pacienta care cere ca o lucrare sa fie provizorie.Acuma ma intreb daca lucrarea era platita pe cine ar mai fi interesat cum ma simt eu,am simtit ca asta s a si vrut,sa cimenteze definitiv si sa ia banii,acuma daca nu le duc lucrarea ce se poate intampla?
,acuma daca nu le duc lucrarea ce se poate intampla?
Or sa va oblige sa o platiti,logic.Probabil prin executor sau instanta.Este o munca prestata si orice serviciu se plateste.Dvs.ati beneficiat de serviciile dumnealor,deci trebuie sa platiti.
Mai bine o duceti inapoi si scapati de griji