avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș dori să deschid un birou de plasare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș dori să deschid un birou de plasare.

Buna ziua!
Aș dori să deschid un birou de plasare. De acum, există deja muncitori străini care așteaptă să lucreze. Dar este dificil să găsesc un loc de muncă. Există vreo firmă de consultanță care ma poate ajuta? Va rog ajutati-ma sa o rezolv multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua,


Pe teritoriul Romaniei pot desfasura, in conditiile legii, activitati de mediere a angajarii cetatenilor romani in strainatate, acele societati comerciale care au ca obiect de activitate principala recrutarea si plasarea fortei de munca, denumite in continuare Agentii de ocupare a fortei de munca

Agentiile de ocupare a fortei de munca presteaza servicii de mediere a angajarii cetatenilor romani cu domiciliul in Romania care solicita sa lucreze, pe baza ofertelor de locuri de munca transmise din strainatate de persoane juridice sau fizice straine.

PRINCIPALELE ETAPE PENTRU INFIINTAREA SI AUTORIZAREA UNEI AGENTII DE PLASARE A FORTEI DE MUNCA SUNT URMATOARELE:
1. Infiintarea unei societati comerciale avand ca obiect de activitate principal conform Cod CAEN 7810 – Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca;

2. Autorizarea si luarea in evidenta ca Agentie de plasare forta de munca in strainatate, de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale – prin Inspectia Muncii –Inspectoratul Teritorial de Munca.

3. Respectarea legislatiei GDPR, ca operator de date cu caracter personal la , pentru a evita amenzile foarte ridicate, ce pot fi aplicate de catre A.N.S.P.D.C.P.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare si plasare ovidiugogoescu ovidiugogoescu Buna ziua. as dori daca stie cineva cum functioneaza o agentie de recrutare- plasare, ce conditii trebuie sa indeplinesti. Sunt stabilit in cehia si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate Vale22 Vale22 Buna ziua, As dori sa apelez la bunatatea si sacrificiul a 3 minute din timpul dvs. ptr a va intreba: Pot deschide un SRL cu cod caen specific agentiei ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma recrutare elenadumitru88 elenadumitru88 Buna ziua, Sunt interesata de procedura pentru deschiderea unei firme in Romania pentru contractare personal de lucru in Belgia. Adica, as vrea o forma de ... (vezi toată discuția)