avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o problema care treneaza de mult timp. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o problema care treneaza de mult timp. In urma ...

Buna ziua! Am o problema care treneaza de mult timp. In urma unei hotarari judecatoresti definitive am capatat dreptul de a castiga o suma de bani contra unei cote parti dintr o proprietate la cAre am avut drept de mostenire. Astfel am demarat pricedura de executare silita cu un executor judecatoresc. Imobilul nu a putut fi pus la vanzare pentru ca Debitorul a refuzat sa se prezinte pentru cadastrare, astfel incat s a stabilit retinerea esaolnata din pensia acestuia conform legii, desi am optat pentru vanzarea imobilului care a facut obiectul hotararii, debitorul neavand alta proprietate pe numele sau.
Cum putem trece la executarea acelui imobil prin vanzare, avand in vedere refuzul de a se prezenta la fisc pentru emiterea certificatului fiscal.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:51, 11 August 2022
Solicitati instantei autorizarea sa efectuati dvs toate aceste demersuri in numele debitorului, urmand a recupera prin executare silita inclusiv cheltuielile generate de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita sulta crystyna2000 crystyna2000 caz: in urma partajului fostul sot ramane cu imobilul proprietate comuna, urmand sa imi plateasca o suma de bani. Daca refuza sa o faca, sau tergiveseaza ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Partaj aura19731991 aura19731991 Fostul sot ma someaza sa ii dau 18 000 de euro pina in aprilie .ca un fel de partaj.si daca refuz face executare silita.ma obliga sa vind casa.poate face asta ... (vezi toată discuția)