avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca norma partiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca norma partiala

Buna ziua!

Pentru concursul de angajare intr-o institutie publica, imi e este necesar un an vechime in munca.

Am depus la dosar 3 adeverinte de la angajatori, in total de peste 365 zile, dar toate acestea sunt cu norma partiala.

Institutia mi-a transmis faptul ca vechimea se calculeaza diferit pentru cei cu norma partiala, rezultand doar 5 luni de vechime, in loc de un an.

Cum se calculeaza vechimea in munca pentru contractele cu norma partiala?

Multumesc!
Vă mulțumesc foarte mult pentru lămuriri!
Ultima modificare: Marți, 1 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...daca sunt angajat cu 4 ore vechimea pt. pensie mi ... genigeni genigeni Buna ziua...daca sunt angajat cu 4 ore vechimea pt. pensie mi se calculeaza raportat la aceste ore?....trebuie sa lucrez doi ani pt.un an sau chiar daca am 4 ... (vezi toată discuția)