avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... Urmează sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... Urmează sa intru în ...

Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... Urmează sa intru în prenatal și post natal.... Întrebarea mea este mi se va oprii în continuare din salariu sau ce trebuie făcut ???? As vrea sa am și eu niște informații.
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 18:35, 16 August 2022
Ce vi se opreste din salariu
Poprire rata credit 1/2 din salariu

apostolelenaclaudia@gmail.com a scris:

Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... Urmează sa intru în prenatal și post natal.... Întrebarea mea este mi se va oprii în continuare din salariu sau ce trebuie făcut ???? As vrea sa am și eu niște informații.

Un răspuns îmi da ți și mie?

magiccom a scris:

Ce vi se opreste din salariu

Banii primiti in concediu de maternitate nu pot fi popriti de aceea sfatul meu este sa discutati cu banca, dar din iulie 2021 Curtea Constitutionala a decis ca indemnizatia pt cresterea copilului poate fi poprita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi alexa1305 alexa1305 Buna ziua.Am o nelamurire.Am o poprire pe contul de salariu de la o banca, de la sfarsitul anului trecut.Imi opreste 1/3 din venituri.Eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)