avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună. Am următoarea situație rudă in arest ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună. Am următoarea situație rudă in arest preventiv de 30 ...

Bună. Am următoarea situație
rudă in arest preventiv de 30 de zile pentru vătămare corporală,tulburarea liniștii și tâlhărie. Totul s-a întâmplat sub influența băuturilor alcoolice.Ar trebui să ne asteptam la o pedeapsa mare,intreb aici deoarece avocata pe care o avem habar nu are pe ce lume traieste..sau sa schimbam avocata ?
Schimbați avocatul atât timp ce nu comunică cu dv și nu știe să vă răspundă cu aproximatie la întrebări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie Candidiana Candidiana Buna ziua ..am o intrebare..o cunostinta a luat cu forta un lantisor de la o batrana .ce pedeapsa i se poate da? Cat timp va sta in arest preventiv (vezi toată discuția)
Derulare proces dupa arestare preventiva  Loredana Puscasu Loredana Puscasu O persoana a talharit o alta persoana, a batut-o, pentru a-i lua banii iar dupa 24 de zile de spitalizare la ATI, persoana talharita a decedat. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și ... Teo1991 Teo1991 Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și cămătărie. Este în arest preventiv de 5 luni de zile . La ultima instanta partea civila a ... (vezi toată discuția)