avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Poate un membru al Asociației de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Poate un membru al Asociației de Proprietari să ...

Bună ziua. Poate un membru al Asociației de Proprietari să solicite administrației blocului o situație a investițiilor din ultimii, să zicem, cinci ani? Dacă da, sub ce formă și ce are de făcut dacă solicitarea este neglijată? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 07:01, 16 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit ART. 28 alin. 1 din Legea 196/2008
Proprietarii din condominiu au dreptul să fie informați în legătură cu toate aspectele ce
privesc activitatea asociației, să solicite în scris și să primească copii după orice document al
acesteia
. Proprietarii care solicită copii după documentele asociației de proprietari vor suporta
costul de multiplicare a acestora.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot să mă adresez președintelui pentru că lucrează mână ... Geo1954 Geo1954 Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că lucrează mână în mâna cu Administratorul, au angajat lucrări fără licitație și fără să facă ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru demiterea presedintelui asociatiei de proprietari ... Ionescu Laura Ionescu Laura Procedura pentru demiterea presedintelui asociatiei de proprietari - Am dori sa stim in ce conditii se poate demite un presedinte incompetent, care a semnat ... (vezi toată discuția)
Inscriere in asociatia de prorietari Raducanu Maria Raducanu Maria Buna ziua!In momentul constituiri asociatiei de prorietari mai multe ap.nu au fost inscrise(nu cunoastem motivele de ce as a omis aceste ap.)acum am depus ... (vezi toată discuția)