avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... in urma unei furtuni mi-a cazut plasa de la geam pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

in urma unei furtuni mi-a cazut plasa de la geam pe masina unui ...

in urma unei furtuni mi-a cazut plasa de la geam pe masina unui vecin . acum cere 1500 lei pentru 2 puncte unde e lovita masina. e normal sa platesc eu atata timp cat nu e o baguba produsa de o persoana , ci de un fenomen al naturii? ce fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:07, 13 August 2022
Fenomenul naturii a fost doar inermediarul, dar paguba e produsa de plasa care va apartine. Platiti amiabil, sau va judecati, vedeti ce varianta alegeti.
Si daca e inuntatie si o i-a apa si loveste alta masina , tot eu platesc? pe considerentul "e bunul meu"
Pe considerentul ca fiecare raspunde de starea de functionare si intretinerea proprietatii individuale.
Avand in vedere ca plasa dv a generat evenimentul,este temeinic si legal ca dv ,amiabil sa solutioati cu partea care a suferit prejudiciul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul ... Mnicopol Mnicopol La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul rezidential in care locuiesc. Locul de parcare se invecineaza cu un santier unde acelasi ... (vezi toată discuția)
Fatada blocului, parte comuna. anamaria9o anamaria9o Buna ziua! Am o problema de intelgere cu administratorul blocului. Blocul a fost reablilitat acum 5 ani aproximativ (cu primăria dupa cum sustine ... (vezi toată discuția)