avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt pensionar al MApN (am o pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt pensionar al MApN (am o pensie de serviciu, tip ...

Buna ziua, sunt pensionar al MApN (am o pensie de serviciu, tip limita de varsta) si lucram part time ca si instructor auto la o scoala de soferi, deci am un venit. E posibil ca sa nu acumulez de multe ori nici macar 60-70 ore pe luna datorita faptului ca piata e plina de instructori auto si elevi nu foarte multi. Angajatorul va trebui sa se supuna modificarilor fiscale sau va fi o exceptie in cazul meu? De fapt sunt multe cazuri asemanatoare....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 16 August 2022
Angajatorul va trebui sa se supuna modificarilor fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate carburant scoala de soferi alexeradu alexeradu O scoala de soferi are contracte incheiate cu instructori autorizati pentru instruirea practica a elevilor, prin care se obliga sa asigure ... (vezi toată discuția)
Relatie elev-instructor auto,pe perioada scolarizarii,cunoscuta de catre patron si care a afectat viata de familie(abandon) eco_danny eco_danny Poate e un subiect mult prea personal ,imi cer scuze,dar as vrea sa stiu daca,dincolo de legile nescrise ale eticii si dincolo de deontologie exista si o ... (vezi toată discuția)
Pfa - instructor auto independent gheorgheciuca gheorgheciuca Sunt instructor auto independent, autorizat la ARR si ORC. Sunt inregistrat ca PFA la finante si platesc impozit pe venit stabilit la norma de venit (nu in ... (vezi toată discuția)