avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Poate banca sa ma execute?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Poate banca sa ma execute?

Sunt garant la banca pentru o firma care in urma cu cativa ani a intrat in insolventa.Acestei firme i s a aprobat un plan de reorganizare care a fost dus la bun sfarsit.Bancii i s a platit suma care a cerut o si i a fost aprobata in tabelul creditorilor ca si creditor garantat.Dupa iesirea firmei din insolventa banca se mai poate indrepta asupra mea ca persoana fizica pentru eventuale sume ce considera ca i se cuvin?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
Anghel Lazar, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 16:50, 23 August 2022
Opinia mea este ca nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Garanti ipotecari pentru credit firma in insolventa ana.achim ana.achim Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: subsemnata sunt asociata intr-o societate care in 2009 a cerut si i s-a aprobat intrarea in insolventa cu intentia ... (vezi toată discuția)
Insolventa cu reorganizare aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)