avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. As dori sa stiu cum sa gestionez o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. As dori sa stiu cum sa gestionez o situatie. Parintii ...

Buna ziua. As dori sa stiu cum sa gestionez o situatie. Parintii mei stau la curte comuna, exista un hol de intrare pe care este si casa scarii. Parintii mei au un perete pe acest coridor, plus intrarea in apartament. Vecinii de pe celălalt perete au montat aparatul de aer conditionat, pe peretele lor. Problema este ca este un spatiu inchis, toata caldura emanata bate pe peretele parintilor mei. Nu au comentat la momentul respectiv. Intre timp proprietarii au vandut, noii proprietari sunt tot rromi, ca si ceilalti, dar cu legaturi interlope. Cand s-au mutat am avut initial o discutie despre ilegalitatea montarii aparatului. Nu am insistat ca sa nu le cauzez probleme parintilor. Acum vad ca au cumparat un alt aparat, si l-au montat in exact acelasi loc, in loc sa modifice.
Ce pot face, cui sa ma adresez in mod anonim pentru a muta aparatul. De vorba buna clar nu se poate cu ei, au mai existat "discutii" si despre alte modificari pe care le-au facut prin curtea comuna.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 18 August 2022
izolati peretele pentru a preveni incalzirea
Conform dispozitiilor in vigoare sesizarile anonime nu se verifica se claseaza
Daca vecinii au eexcutat interventii care normal necesitau autorizare,aveti dreptul legal sa sesizati autoritatile competente,politie,ISU,disciplina in constructii -dupa caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Care sunt efectele debranșării sptiilor comune de la termoficare? ... aplucic aplucic Care sunt efectele debranșării sptiilor comune de la termoficare? Părerile despre posibilele efecte sunt că se creează un disconfort general generat de ... (vezi toată discuția)
Curte comuna DonMusso DonMusso Buna! Am nevoie de unele sfaturi in urmatoarea problema! Am infiintat o societate comerciala care are sediul social si isi va desfasura activitatea intr-una ... (vezi toată discuția)