avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce înseamnă cont cumpărat de un alt creditor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce înseamnă cont cumpărat de un alt creditor?

Ce înseamnă cont cumpărat de un alt creditor?
Cel mai recent răspuns: Soarer , utilizator 22:07, 18 August 2022
despre ce cont e vorba?
Inseamna ca banca a vandut creanta dvs.unei firme de recuperare bancara.O sa fiti notificat.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
Alexandrarares, utilizator

adriandimitriu a scris:

despre ce cont e vorba?

Aveam poprire și dintr o data nu mi s au mai oprit bani și când M am verificat in biroul de credit la aceasta suma îmi apare mesajul asta

Alexandrarares a scris:

Inseamna ca banca a vandut creanta dvs.unei firme de recuperare bancara.O sa fiti notificat.

Mai poate face asta dacă eu aveam deja poprire pe salariu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! aveam poprire pe salariu, iar la un moment dat nu ... Soarer Soarer Buna ziua ! Aveam poprire pe salariu, iar la un moment dat nu mi s a mai pus poprire. M am verificat in biroul de credit și la suma respectiva scrie “cont ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! In luna Aprilie 2013 am constatat ca mi-a fost poprit salariul pentru un credit auto contractat in aprilie 2008 si neplatit din 2011. Acest ... (vezi toată discuția)