avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In 2013 m-am casatorit in Italia(sotul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In 2013 m-am casatorit in Italia(sotul italian). Imediat ...

Buna ziua. In 2013 m-am casatorit in Italia(sotul italian). Imediat dupa casatorie ne-am mutat in Romania si din 2016 locuim la parintii mei. Recent sotul meu a obtinut si cetatenia. Va rog sa imi spuneti daca divortez in Romania se aplica legea ca in Italia? Mai pe scurt, obtin pensie de intretinere daca nu am niciun venit? Nu avem copii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:40, 21 August 2022
Obtineti pensie daca nu sunteți apta de munca altfel, nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii intretinere si paternitate Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. am dubla cetatenie romana si italiana. Locuiesc de 21 de ani in Italia , dar de 2 ani ma impart intre Italia si Romania deoarece am avut o fetita ... (vezi toată discuția)
Divort Trif eleonora Trif eleonora Căsătorită in Italia cu un italian din 2013 ,stabiliți in Romania din 2014 daca divortez in Romania am dreptul la mantenimento chiar daca am pensie de 740 ... (vezi toată discuția)
Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)