avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Căsătorită in Italia cu un italian din 2013 ,stabiliți in Romania din 2014 daca divortez in Romania am dreptul la mantenimento chiar daca am pensie de 740 lei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:04, 4 Septembrie 2017
Nu puteati sa ziceti pensie de intretinere ? Nu stiti echivalentul la " mantenimento" ? Trebuie sa stim noi ce inseamna ca nu mai stiti in romaneste ?
Sotii isi datoreaza intretinere si dupa divort, Cum aveti totusi pensie, ce aveti sanse sa obtineti , e o mica suma pt a va completa pensia.
Daca dovediti cula sotului la divort, puteti obtine despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 2013 m-am casatorit in italia(sotul italian). imediat ... milly1972 milly1972 Buna ziua. In 2013 m-am casatorit in Italia(sotul italian). Imediat dupa casatorie ne-am mutat in Romania si din 2016 locuim la parintii mei. Recent sotul meu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa divortez de sotul italian ! DianaDexter DianaDexter Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire privind divortul . Doresc sa divortez de sotul italian , el zice ca nu vrea sa divorteze , casatorie e facuta in ... (vezi toată discuția)
Cum schimb numele de familie al copilului? OanaAlessia OanaAlessia Buna seara Am o fetița de 5 ani născuta in Italia si poarta numele tatălui pe care nu îl vede de doi ani, si care suna când își aduce aminte.Anul ... (vezi toată discuția)