avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amenda modificare acoperiș fara autorizație
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amenda modificare acoperiș fara autorizație

Buna ziua,

Va rog frumos îmi puteți spune de cate ori pot fi amendata pentru modificarea acoperișului (înlocuirea sitei cu tabla) fara autorizație de construcție?
Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2022
Andreea Stoian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 22 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De cate ori primiti vizita inspectorilor de la primarie sau pana cand obtineti autorizatia de ctie. sau pana cand demolati si aduceti acoperisul la forma initiala.
Autoritatile in domeniu pot sa aplice sanctiuni pana cand dv veti intra in legalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!- autorizatie schimbare tigla Mirela7701 Mirela7701 Vreau sa înlocuiesc țigla cu tabla. Se cere autorizație? Cât costă? (vezi toată discuția)
Mi-am schimbat acoperisul in regie proprie fara proiect. ce e de facut pt intabulare? tibirk tibirk Buna ziua, Casa e undeva la tara. Pe documentele de intabulare figureaza ca am casa acoperita cu tigla bituminoasa (catron bituminos). Am modificat acoperisul ... (vezi toată discuția)
Acoperis imobil clau2016 clau2016 Buna ziua! In imobilul in care locuiesc un proprietar a inlocuit acoperisul din tigla cu tabla fara proiect. Lucrarea a realizat-o in 2014. La data curenta, ... (vezi toată discuția)