avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Accidental cainele meu (nu e rasa agresivă) a muscat ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Accidental cainele meu (nu e rasa agresivă) a muscat cainele ...

Accidental cainele meu(nu e rasa agresivă) a muscat cainele vecinului meu ,am reusit sa îi separ destul de repede ,iar cainele lor parea sa fie ok, propietarul asestuia vine doar odata la 2-3 zile ca sa îi dea de mancare si nu aveam cum sa contactez asa ca am supravegheat cainele ,așteptând sa vina (seara urmatoare) eram panicat si pe moment nu m-am gandit sa il duc la veterinar. Cainele a murit ,si am primit o amenda pe care urmeaza sa o platesc, i-am spus proprietarului ca o sa platesc si costurile operației pe care o avut-o inainte sa moara. Propietarul acum imi spune ca trebuie sa ii platesc o suma in valoare de 1000 de lei ca sa își i-a alt caine, altfel ma da in judecata.
Am incercat sa ma informez sa vad daca trebuie sa platesc si nu gasesc nimic cum ca ar trebui sa ii dau bani sa își cumpere alt caine (am cautat rasa si pretul se invarte in jur de 1000-3000 de lei in functie de vârstă)
In sitiuatia asta ce este mai bine sa fac. Sa platesc suma de bani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:36, 23 August 2022
Daca va da in judecata, o sa platiti si mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul mi-a otrăvit câinele. cui aș putea să mă adresez? tudor_11 tudor_11 in urma cu opt ani de ziua mea mi-am luat un catel de rasa, rottweiler,l-am indragit, i-am facut carnet, toate vaccinurile,microcipat, inregistrat la politie, ... (vezi toată discuția)
Câine otrăvit, îi pot face dreptate? _Andra_ _Andra_ Buna seara,nu stiu fix care vecin dar unul dintre ei tot imi otrăvește câinii...ei sunt în curte și le aruncă peste gard și nu mi se pare corect chestia ... (vezi toată discuția)
Muscat de cainele vecinului eram cu cățelul meu ( de 3.5 kg ... Avram Mihai Avram Mihai Muscat de cainele vecinului Eram cu cățelul meu ( de 3.5 kg ) \" în lasă \" pe strada Monent în care cainele vecinului de vre-o 40 kg vine și îmi ... (vezi toată discuția)