avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua ! Sora mea lucreaza in Rusia si la venirea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua ! Sora mea lucreaza in Rusia si la venirea in tara ...

Buna ziua !

Sora mea lucreaza in rusia si la venirea in tara in luna ianuarie nu a completat formularul Covid. A fost amendata, a platit amenda, iar acum este din nou in Rusia.
As dori sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum as putea sa depun eu, in numele ei, cererea de recuperare a sumei respective si sa recuperez eu banii. Mentionez ca sora mea mi-a trimis poze dupa cartea de indentitate, amenda primita si chitanta prin care a achitat amenda.
As dori sa-mi comunicati daca este nevoie de o procura si cum ar trebui procedat in acest sens. Si la ce institutie se depune cererea de recuperare a banilor.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 09:18, 24 August 2022
Buna ziua,
Gasiti detalii mai jos
www.avocatnet.ro/articol_621...

De principiu ar trebui o procura facuta la Ambasada/Consulat de doamna pentru a o putea reprezenta... dar sunati la Taxe si impozite si intrebati acolo, poate depune actele online si nu mai e nevoie de procura.
Multumesc mult pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare buletin florianapricop florianapricop buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea unui buletin expirat. Este vorba de mama mea care este in alta tara, ei i-a expirat buletinul si ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport ... dama cu flori dama cu flori buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport (am expirat bi).sunt in italia si nu stiu cum as putea proceda. as vrea sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto. Iulian Tanase Iulian Tanase se poate face online? nu sint in țară și pot trimite documentele online. (vezi toată discuția)