avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare buletin

buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea unui buletin expirat. Este vorba de mama mea care este in alta tara, ei i-a expirat buletinul si intrebarea mea este daca se poate ca printr-o procura judecatoreasca sa ma desemneze pe mine sa-i depun actele peste a emite un nou buletin la urgenta. Este foarte trist ca prin ambasada nu se pot face aceste lucruri. multumesc
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 12:40, 12 Ianuarie 2010
Cel mai bine si mai bine uitati-va pe site-ul sectiei de politie competente teritorial. Dati un goagal B-) pe "eliberarea CI".
La nivel de principiu, o procura notariala, adica data ea de mama domniei voastre in fata unui notar, procura clara, care sa specifice tot ce puteti face pentru dansa (sa depuneti, sa platiti, sa ridicati, sa completati si sa semnati cereri, sa etc si etc) ar trebui sa fie acceptata de Garcea.
Sa traiti!
Nu se poate decat personal. Pana acum cativa ani, cand poza se aplica pe formular se putea face si cu procura, dar de cand poza se face digital la depunerea actelor nu se mai poate.
Depinde in ce tara este mama dumneavoastra, spre exemplu consulatul din Milano face procuri pentru cartea de identitate.

[ link extern ]

Mai interesati-va ce procuri face consulatul cel mai apropiat pentru dumneavoastra.

Va mai sugerez o posibilitate. Anume ca mama dumneavoastra sa lase lucrurile asa cum sunt pana cand are un drum in tara. Atunci isi ia titlu de calatorie de la consulat, vine in tara cu avionul si isi face buletinul la urgenta. De preferat e sa arate ca are bilet de avion de intoarcere cu data peste cateva zile si isi justifica urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)