avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii am nevoie si ce costuri implica, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii am nevoie si ce costuri implica, deschiderea unei carmangerii?

Ce autorizatii am nevoie si ce costuri implica, deschiderea unei carmangerii?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua,

Primul pas e înființarea societății, ulterior obtinerea autorizației de la DSP și DSVSA, ceea implica întocmirea dosarului.

Pentru înființarea societății costurile la ONRC sunt de 160 lei plus onorariul de avocat, dacă apelați la avocat, la DSP sincer nu știu care mai sunt costurile.

Spațiul unde va fi punctul de lucru trebuie sa corespundă cerințelor DSP.

Cu stima.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschidere ceainarie shimmy shimmy Buna ziua, Avem o firma care se ocupa cu comercializarea ceaiului, ceai importat din Cehia. Ce acte si autorizatii ar fi necesare pentru a ne deschide o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie bucatarie in gradinita Maria Lungeanu Maria Lungeanu Lucrez intr-o gradinita care are contract cu o firma de catering.Ideal ar fi sa amenajam propria bucatarie.Problema este ca nu detine multa curte..singurul ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin alimentar Aleximo Aleximo buna seara, vreau sa deschid in Hunedoara un magazin alimentar si nu stiu cu ce sa incep...sediul va fi in chirie si as vrea sa stiu ce sa fac mai intai, unde ... (vezi toată discuția)