avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere acte pentru stabilirea masei succesorale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere acte pentru stabilirea masei succesorale

Buna dimineata,
Am acceptat mostenirea si am prezentat toate actele cerute de notar pentru a ne dovedi filiatia. Intampinam insa dificultati (notar necooperant) in a obtine actele lipsa necesare stabilirii masei succesorale ( refuza sa faca adrese, intampinari la banci, la Depozitarul central al BVB) . Ce putem face in aceste conditii? I-am cerut sa ne elibereze certificat de calitate de mostenitor ca sa ne putem adresa direct la aceste institutii, dar ne-a refuzat. Ce ne sfatuiti?
Cu multumiri
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
Tamcor, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:49, 26 August 2022
Puteti solicita transferul dosarului succesoral la alt birou notarial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am găsit două certificate de acționar ale părinților ... NicoletaDavid NicoletaDavid Bună seara! Am găsit două certificate de acționar ale părinților mei, care nu mai sunt în viața, la Societatea Comcereal, Deva, județul Hunedoara, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma decesului mamei am moștenit niște acțiuni ... Valentina-cta Valentina-cta Bună ziua, In urma decesului mamei am moștenit niște acțiuni împreună cu sora mea. Depozitarul Central a realizat plata dividendelor restante in cont ... (vezi toată discuția)