avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trafic de influenta? Mutare dosar in alt oras. O ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trafic de influenta? Mutare dosar in alt oras. O mamica traia ...

Trafic de influenta? Mutare dosar in alt oras.
O mamica traia in concubinaj cu partenerul ei si copilul minor in Bucuresti. Aceasta si-a gasit un amant si a fugit cu el cand partenerul era la servici. Inainte de a fugi a avut un plan bine pus la punct. A inchiriat un apartament in alt oras unde are o ruda cu influente mari in sfera politica. In ziua in care a fugit a inchiriat doua microbuze si a golit tot apartamentul in care locuia cu partenerul.
Avand un copil minor a deschis un proces pentru stabilirea domiciliului la mama. Avand apartamentul inchiriat a reusit sa isi faca mutatie si a deschis procesul in orasul unde are rude in functii importante inclusiv in politie.
Concubina a castigat procesul desi a mutat domicilul copilului de trei ori in sase luni. Autoritatea tutelara a facut raportul in functie de apartamentul inchiriat. Concubina a luat copilul si l-a dus la parintii ei in alt oras si acum l-a mutat la domiciliul amantului. Concubina nici macar nu a respectat hotararea judecatoreasca. Tatal a chemat politia si reclamatia a fost inregistrata de fata unui fost sef in politie, ruda a concubinei. Si la Bucuresti a fost deschis un dosar de furt si fara rezultat. Cum se poate muta dosarul la Bucuresti pentru o hotarare corecta si impartiala?
Instanta nu tine cont de faptul ca prin hotararea pronuntata ingradeste dreptul tatalui de a avea legaturi personale cu minorul. Tatal face opt drumuri pe luna, dus - intors, aproximativ 3000km/luna pentru a vedea copilul. Acesta platese sume considerabile pe motorina desi concubina are si ea masina si permis de conducere. Ar fi trebuit sa aduca si ea copilul la tata pentru ca acesta plateste pensie intreaga.
Totodata tatal aduce copilul o luna pe an la domicilul lui si in acea luna plateste si pensia alimentara. De ce din moment ce copilul nu este la mama?
De mentionat faptul ca primul judecator a refuzat sa judece acest dosar (oare de ce?).
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2022
vitalsmart, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala. concubina a fugit cu copilul, de la adresa ... vitalsmart vitalsmart Ordonanta pesedintiala. Concubina a fugit cu copilul, de la adresa de domiciliu din Bucuresti, la o alta adresa din alt oras. Aceasta a facut foarte multe ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract de vanzare-cumparare apartament. dupa un ... vitalsmart vitalsmart Rectificare contract de vanzare-cumparare apartament. Dupa un an de concubinaj, doua persoane isi cumpara un apartament cu credit ipotecar. Barbatul ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta? buna ziua! nu stiu la ce se poate incadra ... vitalsmart vitalsmart Trafic de influenta? Buna ziua! Nu stiu la ce se poate incadra urmatoarea situatie. Concubina, la sfatul mamei sale, fuge din apartmentul dun Bucuresti ... (vezi toată discuția)