avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale ...

Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale față de mine de circa 50000 ron/doresc sa dau in judecată firma/nu imi pot permite un avocat si intreb daca pot solicita unul din oficiu.Mulțumesc anticipat Florin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 1 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti apela la un ajutor public judiciar , daca venitul mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul echivalentului a 25% din salariul de bază minim brut pe țară. În acest caz, sumele care constituie ajutor public judiciar se avansează în întregime de către stat.

Dacă venitul mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul echivalentului a 50% din salariul de bază minim brut pe țară, sumele de bani care constituie ajutor public judiciar se avansează de către stat în proporție de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am depus plângere penală la poliție și ăn instanță ... Ditescu@ Ditescu@ Dacă am depus plângere penală la poliție și ăn instanță pot cere avocat din oficiu pentru că venitu meu pe lună e de o pensie de 1300 lei pe lună (vezi toată discuția)
Care este limita de venit a unui cetățean ca să se poată sa i se acorde ajutor judiciar? MaralenaMaria MaralenaMaria Bună ziua tuturor as dori sa aflu care este limita de venit a unui cetățean ca să se poată sa I se acorde ajutor judiciar, respectiv un avocat din oficiu ... (vezi toată discuția)