avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale ...

Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale față de mine de circa 50000 ron/doresc sa dau in judecată firma/nu imi pot permite un avocat si intreb daca pot solicita unul din oficiu.Mulțumesc anticipat Florin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 1 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti apela la un ajutor public judiciar , daca venitul mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul echivalentului a 25% din salariul de bază minim brut pe țară. În acest caz, sumele care constituie ajutor public judiciar se avansează în întregime de către stat.

Dacă venitul mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul echivalentului a 50% din salariul de bază minim brut pe țară, sumele de bani care constituie ajutor public judiciar se avansează de către stat în proporție de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara proces partaj voinea75 voinea75 Va rog am nevoie de ajutor. Trebuie sa platesc completare taxa de timbru intr-un proces de partaj. Am platit pana acum o suma considerabila, aprox 13 000 ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar geo-vem geo-vem Rog frumos ma poate ajuta cineva cum pot solicita asa ceva ?!Mai exact ce documente trebuiesc anexate?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere scutire, reducere sau esalonare taxa timbru anabanana anabanana Sunt in proces de partaj cu fostul meu sot. De curand s-a stabilit taxa de timbru in jur de 700000 RON. Am depus cerere pentru a mi se reduce taxa de timbru. ... (vezi toată discuția)