Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cred ca intrebarea trebuia pusa altfel pentru ca ati primit niste raspunsuri care nu va ajuta . Eu am inteles ca un anumit proprietar are apometrul defect si consumul de apa nu este inregistrat asa ca fiind automat trecut la pierderi este platit de fapt de toti ceilalti proprietari . O practica urata la care se preteaza unii . Oricum , acum este obligatoriu montarea apometrelor cu citire de la distanta si daca nu vi s-au montat deja trebuie neaparat ca administratorul blocului sa ia masurile necesare pentru asta pentru a evita amenda . In legatura cu verificarea apometrelor am gasit niste articole cum ca aceasta obligatie revine proprietarilor care trebuiesc sa faca asta periodic , cam o data la 5 ani , in cadrul unei firme autorizate de Biroul Roman De Metrologie Legala de unde se va obtine un buletin nou de verificare metrologica care va fi prezentat asociatiei de proprietari . Poate si administratia blocului ar trebui sa se implice si sa ceara aceste buletine de verificare periodic .