avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare Cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare Cumparare

Intr-un contract de vanzare cumparare vanzatorul vinde un imobil .Cumparatoare este o firma,prin administratorul ei.Imobilul se vinde in euro .Administratorul firmei declara ca achita vanzatorului ,din bani personali suma reprezentand pretul vanzarii ,imprumutand astfel firma cu suma respectiva.Va intreb daca este ok pentru parti.Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
bellefille, utilizator
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 22:11, 29 August 2022
nu. legea romana spune ca firmele folosesc moneda locala pentru tranzacții locale. întrebați orice notar. tranzacțiile in valuta se pot face doar intre persoane fizice. administratorul va schimba euro in lei si va împrumuta firma sa cu lei.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea ipotecara paunica paunica o curiozitate de \"incepator\". cat de legal e sa fac un imprumut ipotecar in euro si banca sa il plateasca in lei (transformand la cursul bancii)? asta in ... (vezi toată discuția)
Plata cumparari imobil persoane fizice iuliajulia iuliajulia Sunt plecate din tara de cateva decenii, si as dori precizari in legatura cu pasii legali la achizitia unui imobil ca persoana fizica: cum exact se face plata ... (vezi toată discuția)