avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare resedinta S6
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare resedinta S6

Buna ziua !

Locuiesc intr un imobil din sectorul 6 ce are locuri de parcare de resedinta. Daca un loc de parcare nu este niciodata ocupat (dar sa presupunem ca e repartizat unei persoane ce cotizeaza lunar pentru el), eu sunt nevoit sa imi mut masina de pe respectivul loc daca detinatorul imi cere acest lucru ? Altfel spus, trebuie sa mi mut masina doar daca propietarul vrea sa parcheze acolo sau in orice caz acesta vrea locul sau gol?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:19, 30 August 2022
Da, sunteti obligat, daca locul este al altcuiva si are contract legal pe el Respectivul poate sesiza si politia locala. Studiati regulamentul parcarilor de resedinta din sectorul 6, care a fost adoptat prin hotarire de consiliu local, ce a adoptat acest regulament si presupun ca se gaseste pe site-ul primariei respective.
Atat timp cat locul de parcare este detinut legal de catre un titular de contract de concesiune din imobil va revine obligatia legala sa nu ocupati locul respectiv
Parcand auto pe acel loc,va asumati riscul ca titularul contractului de concesiune sa sesiseze official autoritatile in drept care va pot sanctionat pentru parcare in loc nepermis si fara acordul detinatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele ... Maddy2525 Maddy2525 Buna seara! Vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele tatalui, loc de parcare pe numele tatalui cu contract comodat intre tata si fiu - masina ... (vezi toată discuția)
Loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi) sanda procop sanda procop Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)