avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata sulta

Buna ziua,

In cat timp instanta obliga platirea unei sulte pentru un imobil ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: loanabelciu , utilizator 13:16, 20 Ianuarie 2010
...nu am cerut eu, pur si simplu nimeni nu l-a vrut si atunci am decis sa-l iau eu (decat sa fie scos la licitatie sa se obtina un pret derizoriu...aproape nimic...)
Sulta va fi intre 10.000 si 25.000 euro...in functie de ce va stabili instanta
Nu cred ca exista o instanta atat de absurda...o suma de 10.000 - 25.000 euro nu se poate strange in 24 ore...
Cum sa procedez ?
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
loanabelciu, utilizator
:)
puteati cere scoaterea la vanzare a imobilului, cu impartirea pretului.
nu stiu cine v-a sfatuit asa, dar nu prea v-a sfatuit bn, in conditiile in acre dvs nu aveti banii de sulta.
ok, si in aceasta situatie ce se mai poate face ?
Chiar nu pot obtine 2 luni "ragaz" ?
...presupun ca scoaterea la vanzare nu-i va surade celeilalte parti...va pierde...si timp si bani (un apartament vechi nu se vinde prea usor...pe criza asta)...si oricum apartamentul nu e cine stie ce...in fond si la urma urmei ma pot lipsi de el si pot cumpara altul + diferenta de bani (primesc cel putin jumatate si pun diferenta)
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
loanabelciu, utilizator
Ce mai pot face in situatia asta ?
buna ziua!
incercati sa ajungeti la o intelegere cu partea adversa sa va dea aceste 2 luni de ragaz.
mergeti si la banca si discutati.

Alte discuții în legătură

Partaj lorianca lorianca in partajul cu fostul meu sot mi s-a atribuit apartamentul cu dreptul de sulta in termen de 6 luni, eu nu am acesti bani, pot face credit ipotecar? ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta and_sar and_sar Prin hotarare definitiva si irevocabila in proces de partaj succesoral mi s-a acordat apartamentul care este ocupat de partea adversa si am fost obligat la ... (vezi toată discuția)