avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, exista cumva vreo posibilitate dacă a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, exista cumva vreo posibilitate dacă a decedat mama ...

Bună seara,exista cumva vreo posibilitate dacă a decedat mama și copilului meu i se expira cartea de identitate,adresa din buletin o are acolo unde a locuit mama mea adică bunica ei...este suficienta proba cu certificatul de deces ,ptr a-si putea preschimba buletinul tot la aceeași adresa?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:21, 2 Octombrie 2022
Buna ziua, nu cred, va trebuie certificat de mostenitor intrucat proprietarul trebuie sa dea si o declaratie de luare in spatiu.
Daca copilul dvs. este minor nu aveti nevoie de act de spatiu. Dovada se face cu cartea dvs. de identitate, pentru copii pana in 18 ani. Daca dvs. aveti in buletin adresa mamei si copilul va avea in actul sau adresa dvs., adica implicit a mamei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, va deranjez scurt cu 2 intrebari. Surorii mele i-a expirat in luna februarie a acestui an buletinul. Urmeaza ca saptamana viitoare sa mearga ... (vezi toată discuția)
Situatie grava cu buletin expirat stefantoth stefantoth In luna februarie imi va expira buletinul in care am adresa actuala,propietatea socrului decedat acum doi ani.Primire in spatiu de la el nu mai pot primi si ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin expirat Artemis256 Artemis256 Am urmatoarea situatie: Trebuie sa imi schimb Cartea de identitate si nu pot dovedi ca spatiul in care locuiesc imi revine de drept. Locuiesc in casa mamei ... (vezi toată discuția)