avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperis bloc proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis bloc proprietar

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez un apartament intr-un bloc recent construit, la ultimul etaj. Cu apartamentul, vine si acoperisul blocului cu o suprafata de aproximativ 300mp, este trecut in CF ca si terasa. Care sunt riscurile faptului ca acoperisul in teorie nu mai este spatiu comun?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:33, 31 August 2022
Buna ziua, de exemplu faptul ca veti suporta toate reparatiile, ca va trebui sa permiteti accesul oricand vor fi necesare reparatii ale spatiilor comune, de ex: tevi, scurgeri, etc.
Daca detineti document legal care atesta calitatea dv de proprietar asupra cota parte acoperis,automat toate cheltuielile de asigurare stare tehnica intra exclsiuv in responsabilitatea dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fostul proprietar al apartamentului pe care l-am ... maximo2013 maximo2013 Bună ziua, Fostul proprietar al apartamentului pe care l-am cumpărat a realizat o structura pe terasa blocului-tip acoperiș. In momentul tranzacției ... (vezi toată discuția)
Reparare terasa privata a unui penthouse, la ultimul etaj, in bloc nou construit. monicalannert monicalannert Buna ziua! As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema care a devenit foarte neplacuta. Locuim intr-un bloc nou construit (2009) care la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis terasa dan13cris dan13cris Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera la etajul 8/8 al unui bloc din Bucuresti. Doresc sa stiu daca reparatiile la acoperisul terasei garsonierei se ... (vezi toată discuția)