avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau dreptate Buna ziua, in 19.02.2020, cainele meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau dreptate Buna ziua, in 19.02.2020, cainele meu a fost ucis cu intentie. ...

Buna ziua, in 19.02.2020, cainele meu a fost ucis cu intentie. Am depus plangere la politie, am atasat scrisoarea medicala in care scrie clar cainele a decedat in urma intoxicarii. Am dus la analiza oasele cu care era otravit, oasele fiind stropite cu substanta verzuie, analiza care nu a iesit concret(deoarece la noi se fac doar 2 analize), dar nu a exclus ca sa fie substante toxice. Fiind vorba de un loc unde doar o singura familie are acces il banuiesc pe vecinul meu, care am si specificat la depunerea plangerii. Am cerut si verbal si telefonic la politie sa vina la identificarea locului faptei sa se vada ca altcineva nu avea acces la caine,ceea ce nu s-a facut nici pana in ziua de azi. Dupa nenumarate emailuri pe care desigur nu am primit raspuns clar ce a facut politia ptr. a identifica faptasul a ajuns dosarul la instanta, cu obiectul dosarului:confirmare renuntare urmarire penala. Este specificat ca pot sa fiu asistata de un avocat desemnat din oficiu. Intrebarea mea este:nu doresc ca sa se incheie dosarul cu autor neidentificat, doresc ca faptasul sa fie pedepsit. Sunt dispusa si sa angajez un avocat dar asi vrea sa stiu daca merita.Vreau sa castige dreptatea, ce ma sfatuiti sa fac. Mentionez acces la dosar nu am avut, am cerut sa mi se arate plansa foto, care desigur nu este,am cerut sa mi se comunice ce demersuri au facut ptr. identificarea faptasului? politia inafara sa cheme la audieri vecinul cred ca nimic nu a facut. Va multumesc de raspuns, cu stima,
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:39, 1 Septembrie 2022
Buna seara.
Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat.In functie de dovezile pe care le detineti,o sa va spuna ce sanse de castig aveti.Sincere condoleante si va doresc succes in castigarea procesului.
Cel mai adesea cauzele otravirii cainilor sunt copii sau adulti stupizi care le dau ciocolata, fara intentia de a-i omori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul mi-a otrăvit câinele. cui aș putea să mă adresez? tudor_11 tudor_11 in urma cu opt ani de ziua mea mi-am luat un catel de rasa, rottweiler,l-am indragit, i-am facut carnet, toate vaccinurile,microcipat, inregistrat la politie, ... (vezi toată discuția)
Politia refuza sa investigheze otravirea cainilor Quesse Quesse Buna ziua, Stiu ca in Romania cainii sunt considerati mai prejos decat gunoaiele. Totusi, pentru mine sunt membrii ai familiei. Ne-au fost otraviti doi ... (vezi toată discuția)
Otrava de mare risc - furadan nucut nucut Stimate Doamne/Stimati Domni, In primul rand invederez ca urmaresc discutiile pe acest forum de aproape 10 ani, si intotdeauna apreciez inalta calitate a ... (vezi toată discuția)