avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul pe cale notariala in care exista intelegerea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul pe cale notariala in care exista intelegerea platii ...

Divortul pe cale notariala in care exista intelegerea platii a 1/4 din salariu pentru intretinere copil este titlu executoriu sau necesita un drum la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:58, 31 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Da este titlu executoriu (nu mai este nevoie de o hotarare judecatoreasca), insa - daca nu este executat de buna voie - ajungeti tot la un executor judecatoresc, singurul in masura sa desfasoare recuperarea prin executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta ciubotarudan ciubotarudan Am dat cu imprumut notarial 20.000 lei.Termenul a fost 25.04.2011. Cum pot sa-mi recuperez banii? In contract scrie ca :,,Prezentul act constituie titlu ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie shadow21 shadow21 buna ziua. In urma cu 2 luni am dat cu imprumut suma de 8800e. Tranzactia s-a facut printr-un birou notarial. Detin actul din care rezulta imprumutul insa ... (vezi toată discuția)