avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări rosalindamariee
                      Utilizator

rosalindamariee
                      Utilizator                    

emaio	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
	                    emaio	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)

ikasve	                   

Buna ziua,
In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)
	                    ikasve	                   

Buna ziua,
In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)

0711Maria	                   

Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe ... (vezi toată discuția)
	                    0711Maria	                   

Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe ... (vezi toată discuția)