ikasve 
	    	Utilizator

ikasve 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ikasve 
	    	Utilizator

ikasve 
	    	Utilizator	    

rosalindamariee	                   

Buna ziua! 
Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)
	                    rosalindamariee	                   

Buna ziua! 
Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)

mariam2018	                   

Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. 
Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
	                    mariam2018	                   

Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. 
Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)

mariacapraru	                   

Astazi, 7.05.2014 am primit o decizie prin care mi se comunica faptul ca am fost sanctionata cu avertisment scris pentru ca am spus elevilor sa inregistreze un ... (vezi toată discuția)
	                    mariacapraru	                   

Astazi, 7.05.2014 am primit o decizie prin care mi se comunica faptul ca am fost sanctionata cu avertisment scris pentru ca am spus elevilor sa inregistreze un ... (vezi toată discuția)