avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Avem un loc de veci al carui proprietar a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Avem un loc de veci al carui proprietar a implinit ...

Buna seara!
Avem un loc de veci al carui proprietar a implinit anul acesta 30 de ani de cand a murit.Fata acestuia vrea sa faca trecerea pe numele ei.
Care sunt pasii pentru a face succesiunea si ce acte sunt necerare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 2 Septembrie 2022
Buna ziua, in primul rand va trebuie titlul d eproprietate/actul de concesiune asupra locului de veci si desigur taxele platite la zi. De asemenea, aveti nevoie de actele de identitate ale mostenitorilor din care sa rezulte legatura de rudenie cu defunctul si certificatul de deces al defunctului.
Anterior oricarui demers trebuiesc analizate responsabil documentele in baza carora este folosit locul de veci,poate exista titlu depropriette sau de concesune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire valeriutudor valeriutudor rog frumos sa mi se spuna ce acte imi sunt necesare pt dezbaterea mostenirii,respectiv mama a murit si ca mostenitori sunt eu si tatal meu; multumesc (vezi toată discuția)
Succesiune ella67 ella67 Fosta mea soacra a decedat recent. A avut doi baieti: fostul meu sot (decedat anul trecut) si cumnatul meu. Am un copil de 16 ani cu fostul meu sot (noi am ... (vezi toată discuția)