avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua daca m am culcat cu o fata de 16 ani daca ea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua daca m am culcat cu o fata de 16 ani daca ea a vrut ...

Buna ziua daca m am culcat cu o fata de 16 ani daca ea a vrut (politia stie asta) pot avea probleme daca depun părinții ei plangere?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:03, 3 Septembrie 2022
Actul sexual cu un minor constituie infractiune. Evident ca veti avea probleme.
Daca avea peste 16 ani nu este infractiune decat daca ii e profesor, tutore, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Salut, am și eu o problema - act sexual între minori Cristiani1 Cristiani1 Salut, am și eu o problema, acum 2 luni de zile m-am curlat cu o fata, ( ea având 13 ani) și eu având 16 ani. Eu m-am tot ținut de capul ei sa tot ne ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora de 17 ani johnyx89 johnyx89 Buna ziua! Am intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 17 ani. Eu am 25 ani. Actul sexual a avut loc cu acordul ei si fara sa o fortez. A venit ... (vezi toată discuția)