avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Într un scandal la locul de munca, implicata indirect ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Într un scandal la locul de munca, implicata indirect am fost ...

Într un scandal la locul de munca, implicata indirect am fost data acasă cu salariu minim și cu demisie semnata în alb fără data, nu știu cum sa procedez în aceasta situație?! Mie mi se pare ca mi s-a făcut o nedreptate.
Cel mai recent răspuns: Magdy , utilizator 18:38, 2 Septembrie 2022
Contestati decizia de incetare la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.
Nu, m am decis în aceasta privința deocamdata.

Cornel Vasile a scris:

Contestati decizia de incetare la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu un alt coleg Orta Orta Am avut un conflict cu un coleg cand eram in delegatie adica in jur de ora 23.00 am fost in camera la respectivul( care impartea camera cu alti 2 colegi si ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz Utilizatoranonimm Utilizatoranonimm Bună seara! Am lucrat la un local unde am avut parte de mai multe incidente. La ultimul incident am decis să îmi dau demisia, deoarece a fost scandal și ... (vezi toată discuția)
Este legal si corect cum a procedat angajatorul fata de mine ? Mihai Teodorescu Mihai Teodorescu Buna ziua, Numele meu este Mihai Teodorescu si din anul 2014 (cu o pauza de cateva luni in anul 2016) am fost angajat la Schuller Eh Klar SRL din Cluj ... (vezi toată discuția)