avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul paternal se transmite în revisal? Se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul paternal se transmite în revisal? Se suspendă contractul? ...

Concediul paternal se transmite în revisal? Se suspendă contractul? Cum se înregistrează în salarii? Este platit de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 3 Septembrie 2022
1. Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa salariatului, pe durata concediului paternal.

2. Suspendarea se transmite în Revisal.

3. Indemnizația pentru concediul paternal se plătește din fondul de salarii al angajatorului și este egală cu salariul corespunzător perioadei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare si plata concediu paternal 15 zile buna ziua, va ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 INREGISTRARE SI PLATA CONCEDIU PATERNAL 15 ZILE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: 1. Se pot acorda cele 15 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Curs puericultura comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, An un coleg (salariat) care vrea sa faca cursul de puericultura ( sotia este inca insarcinata) As dori sa stiu cu va fi inregistrat in Revisal, ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal-suspendarea contractului individual de munca nicolae77 nicolae77 buna ziua, am urmatoarea intrebare: imi poate suspenda angajatorul contractul de munca desi am dus certificatul de nastere si atestat de puericultura? (vezi toată discuția)