avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acțiunea de anulare a certif.mostenitor,se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acțiunea de anulare a certif.mostenitor,se timbrează,cum se ...

Acțiunea de anulare a certif.mostenitor,se timbrează,cum se calculează taxa de timbru.,?multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:14, 4 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea având ca obiect nulitatea certificatului de moștenitor este patrimoniala si se timbrează conf. art. 3 alin. 2 lit. a OUG 80/2013 care prevede expres: se taxează potrivit alin. (1) şi următoarele categorii de acţiuni: a) în constatarea nulităţii, anularea, rezoluţiunea sau rezilierea unui act juridic patrimonial. cererea privind repunerea părţilor în situaţia anterioară este scutită de taxă de timbru dacă este accesorie acestor cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe de timbru Lentian Lentian Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este valoarea taxei judiciare de timbru cazul • Rezolutiunea/rezilierea contractului de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar Darius7 Darius7 Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar la o actiune in obligatia de a face ( daramarea si aducerea imobilului conform proiectului) ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Obligatia de a face Darius7 Darius7 Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar la o actiune in obligatia de a face ( daramarea si aducerea imobilului conform proiectului) ? Va multumesc. (vezi toată discuția)