avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Va rog frumos si respectuos daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Va rog frumos si respectuos daca ma puteti ajuta ...

Buna ziua !
Va rog frumos si respectuos daca ma puteti ajuta cu o informatie. Am facut cerere la as. de propietari priviind solicitarea de a ma debransa de la COLTERM , furnizorul agentului termic ,in vedrea montarii CT in apartament. In urma A.G.propietarii nu au fost de acord nici cu debransarea nici cu teava de gaz (montare ,proiect) ce as putea face in situatia asta ,exista vre-o posibilitate sau demers legal de a -mi schimba furnizorul termic?
Multumesc frumos !
Cu stima si deosebita consideratie ,
Leanca N
Cel mai recent răspuns: nleanca , utilizator 21:35, 13 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos d-l Adam Grecu ,
Stima si multa consideratie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa pun centrala termica Tibi-Ali Tibi-Ali Buna ziua,as avea o intrebare,locuiesc la parterul unui bloc din 4 etaje a cate 20 de apartamente,vreau sa ma debransez de la reteaua publica de ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm tm ccaammyy2011 ccaammyy2011 Buna ziua, Va ro sa imi spuneti cat este de legat ca colterm timisoara sa nu aprobe dosarul pentru debransarea de la reteaua lor?Daca ii dau in judecata pot ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala de apartament popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat in septembrie 2011 un apartament intr-un bloc care nu era bransat la reteaua de gaze Eon. Apartamentul meu este la ultimul etaj al ... (vezi toată discuția)