avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineta , am si eu o situatie mai dificila cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineta , am si eu o situatie mai dificila cu o vecina ...

Buna dimineta , am si eu o situatie mai dificila cu o vecina .
am luat un teren fara acte ( extratabular ) toti vecinii imi semneaza procesul verbal de vecinatate pentru a face Posesia , iar ea refuza ( motivul vrea o parte din deschiderea mea de la un teren invecinat intabulat ) -.SANTAJ - mi-a spus clar pana nu ii dau jumatate din deschiderea mea nu imi semneaza ea fiind intabulata . conform legii dupa ce am citit legea de zeci de ori daca ea refuza si totusi este intabulata nu reprezinta motiv de piedica . ce pot face in acest caz cadastristul spunadu-mi ca nu ii accepta documentatia daca nu am si semnatura ei . va multumesc !

Alte discuții în legătură

Ordin ancpi 134/2009 ion_laurentiu ion_laurentiu am un teren de aprox 600 mp conform actelor de proprietate. in realitate acesta are aprox 900mp cf masuratori. in momentul in care am facut cadastru nu am mai ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)