avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii

Bună ziua!
Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 și ceva de Ron-după cum mi-a spus doamna care mi-a dat numărul de înregistrare?
Sunt fiu de fost deținut politic, ucis în închisoarea politică Gherla, în anii 50.
Dosarul depus la ”inspecția socială și plăți”( cam așa ceva)-pe data de 19 august 2022- a fost valabil mi-a dat nr. de înregistrare și urmează să primesc decizia de la Casa de Pensii, cum mi-a spus doamna.
Dacă primesc decizia...cam pe ce dată...socotesc 2 luni, de la data de 19 august??...sau cum?...și după ce primesc decizia câte zile până îmi aduce poștașul indemnizația?
Știți cumva ceva precis?
Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:42, 7 Septembrie 2022
Buna ziua

Drepturile deja stabilite in baza Legii 154/2021,in cursul anului 2021, cat si drepturile ce urmeaza a fi stabilite in 2022, se vor acorda si se vor plati, incepand cu data de 1 ianuarie 2023.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce dată primesc banii-indemnizatia-ca fiu de detinut politic? CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in ... cory1983 cory1983 Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in cazul unei sentinte civile definitive care modifica retroactiv venitul ( procesul a fost deschis ... (vezi toată discuția)