avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii

Bună ziua!
Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 și ceva de Ron-după cum mi-a spus doamna care mi-a dat numărul de înregistrare?
Sunt fiu de fost deținut politic, ucis în închisoarea politică Gherla, în anii 50.
Dosarul depus la ”inspecția socială și plăți”( cam așa ceva)-pe data de 19 august 2022- a fost valabil mi-a dat nr. de înregistrare și urmează să primesc decizia de la Casa de Pensii, cum mi-a spus doamna.
Dacă primesc decizia...cam pe ce dată...socotesc 2 luni, de la data de 19 august??...sau cum?...și după ce primesc decizia câte zile până îmi aduce poștașul indemnizația?
Știți cumva ceva precis?
Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:42, 7 Septembrie 2022
Buna ziua

Drepturile deja stabilite in baza Legii 154/2021,in cursul anului 2021, cat si drepturile ce urmeaza a fi stabilite in 2022, se vor acorda si se vor plati, incepand cu data de 1 ianuarie 2023.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce dată primesc banii-indemnizatia-ca fiu de detinut politic? CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal MGabriella MGabriella Am fost in concediu fără plată un an de zile, revin la post de la 1 septembrie 2022, în învățământ. Am dreptul la concediu de risc maternal? Sunt ... (vezi toată discuția)