avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul gresit concediu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul gresit concediu risc maternal

Buna ziua
Unde se poate verifica oficial (nu pe calculatoarele online) daca suma primita aferenta concediului de risc maternal este calculata corect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 19:37, 8 Septembrie 2022
Daca este socotita gresit Casa de sanatate nu deconteaza suma platita pt concediu medical de aceea angajatorul nu are nici un interes sa va insele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu 75% ioana.dumi ioana.dumi Buna ziua am si eu o nelamurire.Sunt insarcinata si sun t in medical de 75% .incepand din 27. 04.2011.pana in ziua de astazi bani pe card ,ca iau salarul pe ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc cristina micuta cristina micuta as vrea sa aflu cati bani trebuie sa iau in concediu de risc maternal daca media pe ultimele 6 luni a iesit 1276 brut.Ce impozite imi opreste?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu medical risc sarcina Sarah10 Sarah10 Buna ziua . Va rog frumos sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical risc de sarcina (75% din brut mi s-a spus , la care se adauga nu stiu ce impozite ... (vezi toată discuția)