avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este vorba de infiintarea unui PFA.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este vorba de infiintarea unui PFA.

Buna ziua,

Este vorba de infiintarea unui PFA. Codurile CAEN vizate sunt 6201 si 7410. Pentru 7410 exista experienta in munca ce poate dovedi expertiza, insa pentru 6201 e posibil sa fie nevoie de putina lupta.

In cazul in care pentru 6201 va trebui urmat curs acreditat, sau alta solutie pe care care va aparea in proces - care va dura, in timpul in care PFA este activ doar cu 7410, se pot folosi resurse externe pentru dezvoltarea paginilor web?

Pe scurt, se poate folosi un freelancer/colaborator pentru a programa paginile web, PFA creand doar designul cf. codului CAEN aprobat?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)